Det närmar sig. 

Om några veckor hoppar vi på tåget till Uppsala och Akademiska. Sövning inför njurbiopsi och tömning av en knöl orsakad av en pumpnål. 

Lyckligtvis behöver vi inte sova på sjukhuset dagen före biopsin, Juno ska vara fastande men får dricka saft eller äta druvsocker vid behov på natten. Så efter en förhoppningsvis snabb inskrivning traskar vi över till Ronald McDonalds patienthotell för att utforska alla deras lekrum och röja loss innan vi gissningsvis däckar av trötthet.

Däremot måste vi sova kvar på sjukhuset natten efter biopsin för övervakning. Ber till alla högre makter att allt går så bra det bara kan. För min fantastiska fina unges skull. 

Juno blir ledsen bara vi pratar om sjukhus så han får veta först på morgonen när vi ska åka. Då med fokus på en spännande tågresa och massa lek och bus på Ronald McDonald. 

Nu för tiden skulle Juno helst leva enbart på chokladriskakor så jag gör nog bäst i att ta med några paket. Sjukhusmat har hittills inte imponerat det minsta på mig. 

  

Annonser

En reaktion på ”Det närmar sig. 

  1. Håller tummar och tår för att ni får en relativt positiv upplevelse. Och jag håller med – maten på sjukhus är under all kritik. Konstigt med tanke på att sjuka människor rimligtvis tillfrisknar fortare om de äter.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s